вторник, 12 июня 2012 г.

Модуль 11 Рефлексія

Основна емоція -"Ура!!!".Чому?Бо вже закінчився тернінг і можна  буде,підтягнувши хвости  з портфоліо,буклета і іншого,нарешті насолодитися літом і відпочити.
Тяжко в пору сапання ,ремонтів і т.д. виділяти час  ще й тренингу ..Нажаль ,в нас вчителі не можуть спокійно виділити час для одного тільки інтелектуального вдосконалення.З моїми 1200грн  на місяць треба крутитися...
Хотілося б щоб дійсно хоча б дали кожному вчителю ноут,щоб ми відчували турботу суспільствапро себе .Поки що -одні розмови + крики на кожному куті про права дитини.А про те,що вчитель,в цій ситуації,зовсім беззахисний -ніхто нічого не каже.Чомусь всі вимоги -тільки до вчителя ,до батьків -ніяких покарнь і вимог.Треба ,нарешті ,зробити як в Португалії:виключили дитину з школи -батьки за самостійний кошт вчать і пердоставляють про те квитанції...
 Хоча тренінг-хороший,але він був б ще кращий.якби до того всього була матеріальна база ,тобто так ,як повинно бути:спочатку забезпечення,а потім -робота.А ми ,як завжди,живемо одними лозунгамиТо ,спершу ,комунізм будували...Тепер ось -будуємо вже щось нове.
 В соціоніці -це друга квадра :Кен Робінсон  точно того ж ТІМу ,що і Ленін (сенсорно-логічний екстраверт).Тому його підхід і широкі ідеї -закономірні:)

Комментариев нет:

Отправить комментарий